Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan himmel å helvete

Efter det hårda människo livet,så dömer gud en efter ens synder.

Jag den ärlige,kommer direkt till himmelen där ljuset,den heliga auran av alla änglar å helgon finns,där vid kontakt gör mig mycke starkare mot satans demons som väntar å släppa loss ett nytt helvete på jorden å härska över.

Med krafter från ljuset å alla mina döda släktingar,kusiner,brödrer å syskon,å min älskade kommer Jag den ärlige att besegra alla helvetets legioner å utvisa Lucifer från existensen.

Därefter skapas livet på nytt å blir ett nytt eden...




Övriga genrer av Darkante
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-10-24 19:31



Bookmark and Share


  Annnsi
Riktigt bra skrivet.. Tyckte om den skarpt =)
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Darkante