Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Sången vandrar genom den vackra skogen.
Vad är det jag hör?

En väldigt vacker melodi är vad det är.
Som att en ängel har sänts från ovan.
För att skapa harmoni genom sånger.

Jag tar mig fram närmare och närmare,
och blir allt mer nyfiken på vem som ligger
bakom det hela.

När jag kommer fram, trodde jag nån spela mig ett spratt.
Det visa sig att ingen är dära.

Är det bara jag som inbillar mig eller är det just det
jag vill höra?

Men det var inte ett spratt.
Det var vinden.
Som att skogen äntligen fått vila sig från allt ont,
och firar genom ljudet i vinden.

Jag blir glad ändå, och skulle vilja sitta dära förevigt.
Och drömma mig bort för det skulle vara mitt paradis...




Övriga genrer av Darkante
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-07-14 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkante