Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad om sanningen

Ljus och mörker,
existerar det något sånt?

Jag sitter och söker,
men jag kommer inte långt.

Efter svaret som inte finns,
eller har jag fel?

Som du kanske minns,
är jag en del.

Av den underbara världen,
fast i form av ett brev.




Fri vers av Darkante
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-16 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkante