Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är inte bra på att glömma och låta vara, om du kommer hit igen finns chansen att jag aldrig låter dig gå igen.


Glöm mig

Glöm mig.
Ring inte,
skriv inte,
kom inte hit.
Hör inte av dig över huvud taget,
det gör för ont att säga hej då igen.
Jag är inte vad du vill ha,
jag är för känslig.
Så glöm mig,
glöm att jag finns.

Jag har glömt dig.

Nästan.




Fri vers av Isola
Läst 592 gånger
Publicerad 2005-10-24 20:19



Bookmark and Share


    Jolli
Så här har jag känt många gånger...
Bra beskrivet,

Hör inte av dig över huvud taget,
det gör för ont att säga hej då igen.

detta tycker jag är det bästa i en som helhet mycket träffande dikt.
2005-10-29

  Pojken i Svart
Med ett par rader lyckas du sätta ord på det många människor känner så gott som varje dag runt hela vår jord!
Sista raden fick mig att småle en aning, inte ett elakt leende utan snarare ett igenkännande leende... Hela texten är bra, men personligen gillar jag slutet bäst :)
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola