Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara visste hur jävla ont det gör i mig när du kan titta rakt på mig och ändå inte se mig.

visste du att jag kan bli osynlig?
det räcker med att du ser åt mitt håll
så slutar jag synas.
slutar jag andas.
slutar jag nästan att finnas till.
bara för att du råkade slänga en blick som gick rakt igenom.
då blir jag till vatten som dunstar.
blir till rök,
rök du andas ut när du springer din runda i minusgrader.
rök du andas ut när du tänder morgoncigaretten.

du blåser mig som gift ut, bort från din kropp.




Fri vers av Isola
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-09-29 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola