Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag blir till gårdag imorgon

Ett tåg som rusar framåt utan destination
Ingen vet vart vägen leder, om någon slutstation
Fantasin har inga gränser, och inga mål
Ödet finns i våra händer, livet är ju vårt

Drömmar födds ur andra drömmar
Blir sanna till slut
men hänger kvar i tankekedjor
och bygger upp en mur

Modigt är att våga älska
Trots allt som hänt
Frihet är att kunna släppa
och gå vidare

För idag blir till gårdag imorgon
Kom ihåg det
Idag blir till gårdag imorgon
Glöm inte det

Nya mål och nya drömmar
Sätt aldrig stopp
Livet är ett tåg som rusar
alltid framåt.




Fri vers av Grottmänniskan
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grottmänniskan