Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömsk människa

Morgonpromenad
barfota, en söndag
full av livet

jag trampar
i krossat glas
och bakfyllan smyger
smyger sig på mig

naiv tillit,
var det värt?
Glömsk människa jag är




Fri vers (Fri form) av Grottmänniskan
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-10-20 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grottmänniskan