Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovisdomsord? /2

"Jag är synsk och cynisk, jag ser framtiden men jag tror inte på den."

-SmokingKB




Fri vers av SmokingKoalaBears
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmokingKoalaBears
SmokingKoalaBears