Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Menad att väcka tanke, kommentera gärna! Skapa en debatt!


Depression är ABSOLUT

Money gives Freedom
Poverty gives Chains
-
Being Rich gives Guilt
Being Poor gives Depression






(En lustig sak med depression, jag får ofta höra "Varför är du deprimerad, det finns dom som har det mycket sämre" och jag tillhör dom fattiga. Men - depression är fortfarande samma kraft. Den slår lika hårt på starka som på svaga. Man kommer att tänka lite på "Pengar ger inte lycka", säg det till en fattig! Visst, det kanske ger köpt lycka ett tag, men det ger frihet! Att inte behöva välja mellan saker och ting bara pga prislappen. Att kunna köpa kläder som man faktiskt behöver. Men allt är ju relativt, FÖRUTOM DEPRESSIONEN då... den är ABSOLUT!!!)




Fri vers (Prosapoesi) av 421A
Läst 734 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 14:33



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Det där med pengar är en illusion som fungerar som verklighet. Då tänker man kanske: Han har pengar som kan säga så. Men då tänker man fördomsfullt och felaktigt.
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

421A
421A