Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AWD - Attention Whore Disorder

Lider du av AWD?

Många gör...

Finns så många exempel som utnyttjar AWD.
Facebook, personliga bloggar som inte är privata, bloggar om saker som inte är personliga men innehåller totalt meningslöst dravvel, Realityshows... och bloggare som inte orkar skriva och istället filmar sitt meningslösa trams... för att nämna några. Finns hur många exempel som helst.

Jag tycker det är viktigt dock, att poängtera skillnaden mellan AWD och att få uppskattning för nånting man skapat, musik, konst, poesi t.ex.
Även om det finns undantag. Att få respons på nånting man skapat är ett bra hjälpmedel för att kunna utvecklas i det man gör, speciellt om det är konstruktiv kritik.

Jag har inte Facebook,
för jag är nöjd med att ha ett privatliv.

Jag bloggar inte,
för jag behöver inte folks kommentarer om nånting som hänt mig under dagen (eller vad det nu kan vara som är så sjukt nödvändigt att skriva om)

Jag tittar inte på realityshows,
jag har ett fönster i min lägenhet, flera faktiskt.




Fri vers av 421A
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 13:58



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Jag gillar inte begreppet men förstår såväl din poäng och jag håller med! Jag använder inte heller Facebook då jag anser att alla i min ålder använder det till att visa sin sociala status och dessutom har jag svårt att inte vara personlig öht o ett sågat community gör det svårt för man ska agera sval och bara vara cool. Det passar inte min personlighet o jag är en av de få som jag vägrar Facebook. Nu skriver du ju om annat också och jag tycker att det är en viktig text du skrivit!!
2010-05-26

  Mats Henricson
Det är bra att du har kraften att stå upp mot denna konstlade och svårkontrollerbara IT-Värld ! Jag använder den ,enbart, för rekreation och arbete !
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

421A
421A