Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här gången var det jag...


Förstd ddu endå?

ja hade övat ii timar
ja hade övar i dar
de va så myke ja ville säja
me så få ord å så svårt de var

och sen stog du där
bara stog där sådär
du såg at ja inte va ok
så ja pratde, eller fösökte sisådär

ja sa nte alt ja skulle sagt
ja sa det på fel sätt
ja sa fel ord, ja sa dem fel
ja jorde nog inte ett endaa rätt

ja pratde
o såg hur dina tårar rann
ja skakade och tjände
att delar av mn värd fösvann

ja mins ine va ja sa
men ja fösökte
få så mycke sagt, å attde nu va slut
liksom ba dök me

ja viste hur du skule svara
när ja prattat klart
ja visstee at du skulle sprjnga
viste ochså vart

ja sa nte alt ja skulle sagt
ja sa det på fel sätt
ja sa fel ord, ja sa dem fel
ja jorde nog inte ett endaa rätt

å de enda som ja vill nu
e att du ska förståå
men ja kante få fram ett enda rätt just nu
... föstod duu endå?




Bunden vers (Rim) av silvermink
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silvermink
silvermink