Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod?

på toppen av en bergskam
med vinden i mitt hår
och blicken spänd mot skyarna
som fan! va bra jag mår!

så lämnar jag det trygga
å kastar mig ut å ler
de säljer säkert fallskärmar
nånstans längs vägen ner




Fri vers av silvermink
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-08-30 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silvermink
silvermink