Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande Kärlek

Inne i mig brinner en eld.Det är en Kärleks eld.Det glöder i mig.
Inne i mig brinner en eld.Det är en Kärleks eld. Det glöder i mig.




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-01-02 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17