Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

Snön ligger vit på marken.Snön är vit som pulver.Om natt lyser snön upp marken.
Det knastrar där jag går i snön.Natten är mörk och tyst stillsam. Alla sover i husen.luft blåser kalt i natten.Ensam går jag på vägen i natten.Ingen annan människa är i synes.Jag går vidare ner mot havet is ligger fast på havet.Jag går upp på berget för att se ut över de vackra vyerna.Det är otroligt vacker där jag står upp på berget. Det ser ut som ett vinterland.Himmlen är full av stjärnor och snön glittrar i natten.Ensam står nu där på berget och bara njuter av att vara där.




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 15:10



Bookmark and Share


  jacqueline
Vacker betraktelse där du så enkelt beskrivit känsla, vy och det kalla.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17