Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två skivor rostat

När trassligheten
dövar
ögon
och
öron


är
blindheten
skön


är
musiken
evig

och
ruset
det enda
som bär
fötterna
till
brödrosten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan