Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd

Jag går raka vägen in i
det krokiga livet,
snurrar runt i cirklar
som kallas veckor

Jag känner mig en aning fyrkantig ibland
och min mage har fått en slags
oval form

Mina konflikter
rymmer ut i rektanglarnas hörnor
och jag gillar inte
trianglar

Jag mäter mina
vinster
i hjärtats rymd




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger
Publicerad 2005-10-25 19:08



Bookmark and Share


  Nic
Det tre sista raderna var väldigt bra, ja resten också förstås
2005-10-25

    ej medlem längre
bra den här:

"Jag känner mig en aning fyrkantig ibland
och min mage har fått en slags
oval form

Mina konflikter
rymmer ut i rektanglarnas hörnor
och jag gillar inte
trianglar"
2005-10-25

  Smultris
Jaaa... så himla fint...*Ler*

Speciellt slutet...
2005-10-25

    Bodil Sandberg
Så himlans fint Ola - den får kvällens rödaste ros
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan