Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma minne

Mammas ögon ser på mig
vänligt, rart,
något som jag inte
känner igen.
Jag minns örfilar
förakt,
en tung skuld
som du la på mina axlar.
Det är över
sen länge,
är ändå förundrad
hur rart du ser på mig
från ditt foto,
innan jag fanns.

Så vill jag minnas dig!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra