Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Magiska Kyssen




I den nattliga drömmen

med den okända kvinnan

Vi kysstes med kropp och själ

och superkrafter fyllde oss

i en fullkomlig kärlek

Jag vaknade med en känsla

av saknad och glädje

Vi var runt månen

och åter i vår

underbara Kyss

Tungor och läppar

i ett magiskt språk.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-03 22:12



Bookmark and Share


  Feminaz
sicken kysselikyss:)
2010-01-04

  walborg
Vilken magi - och: vi var runt månen ... vilken resa! Härligt energigivande poesi.
2010-01-04

  BtwJennie
starkt skrivet !
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP