Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag


Jag tittar på dig i smyg
tycker du är så fin
nyper mig i armen
- tänk att du är min

Jag stryker min hand
över din kind
ser ditt leende
och din varma blick

Jag kramar din hand
när du kör bil
känns så varmt
och tryggt just då

Jag ligger i soffan
huvudet mot ditt bröst
slappnar av helt
och somnar

... i trygg förvissning
om att du är kvar
när jag vaknar

Jag älskar dig!




Fri vers av AjBi
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi