Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever


Luften är kylig
det känns friskt
att andas
- jag lever

Marken är vit
det känns halt
att gå
- jag lever

Himlen är vit
det känns snöigt
att titta på
- jag lever

Skorna är varma
det känns skönt
att vandra
- jag lever

... varför gör inte du det





Fri vers av AjBi
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 19:00



Bookmark and Share


  jörgen g
Det glädjer mig att höra att du funnit styrkan och modet att välja livet!
2010-01-09

  Rosen VIP
ja, livet har mycket att ge, för dem som fortfarande är här...
ditt budskap (eller konstaterade) tolkar jag att personen är död eller att livet inte tas tillvara av olika orsaker.
Hur som helst tänkvärd text!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi