Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag landar mellan allt och inget

Jag står på två tår,
men väger mellan allt och inget.

Jag är osäker
men vet vad jag har på fötterna.

Jag hör vad vindar susar mig,
men blundar med kroppen.

Jag känner med fingrar
vad längtan saknar.

Jag är skuggan
som landar mellan allt och inget.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 22:41



Bookmark and Share


  aol
jut känslan under fingertopparna
är så nära, gillar hela dikten
2010-01-06

    prima donna
tjusigt!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt