Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken Min

Min Kärlek lyser upp vägen där jag går. Jag tänker bara på dig och mitt hjärta slår hårt.Du är min kärlek du är mitt allt.Jag letat efter dig så länge.Och nu har jag funnit dig.Du är min enda kärlek här i livet.Jag älskar dig.Tillsammans blir du och jag ett.




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 19:33



Bookmark and Share


  Edith Stein
Å ena sidan: Många skriver så här, bara inte lika uttalat naivt och...enkelt? Å andra sidan: Jag är inte säker på att du skämtar. Men jag hoppas verkligen, för människosläktets skull, att du driver med hela den här sidan.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17