Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottningsmatch





Med utsikt över sin insikt

inser man sin humanplikt

brottas med sitt ego



ibland blir det oavgjort




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-26 06:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehe där satt den...
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan