Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sanningen står för dörren gömmer du dig för lögnen och hoppas på mig lik som jag älskar dig


När bubblan spricker

Du drömmer om tider
då bekännelsen är här
till frukost dricka cider
med en man som har dig kär
Då lyckan är fulländad
och drömmen slagit in
känner du dig bländad
och packar väskan din
Men res inte tillbaka
till stället du hatat så
utan vandra nerför din gata
och försök dina vänner nå
För dom reser med dig vidare
till vart du än vill gå
dom önskar bara du ringt tidigare
för dom älskar dig så




Fri vers av Namnlösa
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-10-26 10:17



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh vad fin sanna
man blev varm i magen :)

gillade särskilt:
till frukost dricka cider
med en man som har dig kär

:)
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Namnlösa
Namnlösa