Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörFör (det är så)

musiken förför
i natten som aldrig mörknar
hos dig
min blinde make
syns jag inte




Fri vers av Namnlösa
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:32



Bookmark and Share


  Knastroll VIP
Vackert... Tycker om...
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Namnlösa
Namnlösa