Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till alla unga människor som gått bort i sjukdom


Det enda vi vågar tro

Vet du
att det fanns en människa så god
med en själ som så djupt förstod
Att när hjärtat för honom slutade att slå
Var det ett tecken, han var tvungen att gå
En människa så god
Fick visa mycket mod
Tro inte att styrkan i hans kropp försvann
Den flyttades bara till hans själ så sann
Den starka kraften fick själen att gå
Tiden var knapp, det måste gå
Någon väntade på tryggheten som i honom fanns
En människa så god behövdes någonannanstans




Fri vers av Namnlösa
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-26 23:07



Bookmark and Share


    RosaLi
Så vackert!
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Namnlösa
Namnlösa