Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå, varande, vandrande i tysthet.

Ditt gracila smygande saknar läte,
saknar det du sjunger i väntan,
avvaktar.

En sista sång, över höjder berör i djup.

Även som särart i dysharmoni
bär du med dig förmågan på din färd
i varje steg, utan förbehåll.

Nu tystnar ljudet, nu tassar du över vit sjö
äts upp av mörkret.


Spåret, intill osynlighet men där

tänder rädslan vi bär


i onödan,

 

i gråzoner, nyansen.

 

 

Ett värdigt liv.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt