Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öron på rätt plats

Hon trillade av stolen
och där på
golvet
låg hon
med röda öron
( hur mycket ska man höra ? )
ändå trillade dom inte av




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-10-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan