Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott


jag bjuder upp till de vilsna själarnas dans

bjuder ut mig för kärleken


bygger luftslott där Jag är prinsessan

och du min prins


lever lyckligt i alla mina dagar


men dagar är sekunder i en oändlighet

en enkel vindpust bryter upp mitt slott

Tiaran är bucklig och min klänning i trasor

och mina skor är ej längre av glas

sopar upp mina spillror och förbannar

alla barndomens sagor...




Fri vers av Fidelee
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 23:55



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fidelee
Fidelee