Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIll alla de som gjort skillnad...

Själnaggade och bespottade

Trampade de ut nya vägar till rytmen av att "aldrig ge upp"


Med viljan rev de ner barriärer och ritade nya kartor.

Allt för tron på något mer...

Och för att skapa en mer lättåtkomlig terräng


För de med mindre mod men med samma längtan...




Fri vers av Fidelee
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-03 23:06



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj! Riktigt, riktigt bra!
Gillar. Mycket.
2011-03-03

    balalaika
bravo!
de som offrar
sitt liv för
något
de tror på
så att andra ska få det bättre
I like
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fidelee
Fidelee