Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde hon?

Hon lekte med mitt hjärta
Vägde det vårdslöst i händerna
Först smekande och förföriskt
Sedan kastade hon det åt vargarna
Men inte ens vargarna
Verkade intresserade




Fri vers av Henkko
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-26 23:13



Bookmark and Share


  Smultris
Måste nog hålla med Steve här... Upprepningen av vargarna är lite störande, det hackar till i texten... Plus att första ordet i sista raden borde börja med en liten bokstav ;-)...

Men betyget sätts på innehållet och det är bra..
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Henkko