Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny Markus-armé!

Om jag kunde kombinationen till ditt skal
Bara 3 siffror av 6
Halva inne så att säga...
Jag kan knacka på resten
Hallå nån hemma?
Eller frusta och flåsa
Tills skalet blev fuktigt av min andedräkt

Hitta dragkedjan och klä av dig
Mumsa på den söta frukt skalet skyddat
Spotta ut kärnorna i jorden
En ny Markus-armé växer
Stormar över jorden

Jag vattnar.
Köper växtnäring.
Snälla?




Fri vers av Kian Nesca
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-13 00:41



Bookmark and Share


    //Nikita
Hehe, intressant perspektiv :)
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca