Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ansvar

Ibland är det mest ansvarfulla man kan göra just att inte ta ansvar.




Fri vers av Kian Nesca
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-31 14:49



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Håller med tid. Kommentar

*Klockrent*.
2011-03-06

  lodjuret/seglare VIP
'Mera' jämställdhet?
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca