Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte




Varför inte sommar?
Vinter!

Varför inte varmt?
Kallt!

Varför inte sol?
Moln!

Varför inte glad?
Sorgsen!




Fri vers av Therés
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-27 01:19



Bookmark and Share


  klara holm
det där är en helt fantastisk text
helt brilliant alla tummar upp =)
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!