Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna

allt händer av en orsak
säger dem

att
på något sätt
ta avsked
är svårt
vet inte om jag kan
om jag vill
jag vill
men vet inte om jag kan

håller kvar i sekunderna
tränger in hoppet i dem
frågar dig om föralltid
men i retur
en bräcklig dörr och
ljudet av nyckeln som
vrider om och stänger ute

spelade ingen roll
hur länge jag stod där
och vittnade om stillheten
hur rösten i mitt huvud
upprepade
öppna, öppna
hur desperat den blev

Släpp taget

tillräckligt med tid
för att låta
minnena hållas kvar
bearbetas
i en livstid

håller kvar

allt händer av en orsak
säger dom

men hur
ska jag kunna släppa taget
om jag inte tror på
vad dom säger?




Fri vers av toscana
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

toscana