Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blunda inte

är det någon hemma?
jag är hemma

men jag förstod aldrig riktigt
varför jag kämpade så
för att få dig
hem
till mig

jag tappade rösten
mina händer skakade
tills jag inte kunde
röra mig mer
tills jag var tvungen
att ligga i min säng
orörlig
med rörliga tankar

det fanns inga tårar
de var slut
för längesen

och varje gång du gick
ville jag följa efter
men jag stod ensam kvar
såg dig stänga dörren

slutligen

jag klarar inte av
att se dig gå ifrån mig
en gång till
paus
om du blundar
så ser du mig inte gå

dina sorgsna ögon
mina hårt knutna ögon
så hårt

men planen sprack
vi glömde
jag hörde smällen
av dörren som stängdes

jag öppnade mina ögon
mötte den bruna dörren
mötte sanningen

du älskar inte mig längre




Fri vers av toscana
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

toscana