Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även du min kära

även du min kära
har en jobbig partner
ibland

En som skriker
fräser, förbannar
och sönderstressrasar

även du min kära
ser på mig
ibland som om det
vore första gången
vi sågs
och då
älskar vi
i evighet ..............




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-10-27 10:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här är även den mycket konstfull och man märker vilken duktig poet du är...
2005-10-28

  Hans w-art Westlund VIP
fint skrivet

"även du min kära" fastnar.. som en melodi
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan