Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där ljuset finns...där är du...


Evighetens ljus




Du längtade efter

januarisolens strålar

och åsynen av

hur de landar

på köksväggen


men kanske är det så

att Gud tar hem

de godaste människorna

i förtid


för att de behövs

så mycket bättre


i evighetens


ljus








Fri vers av Junitvillingen
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-15 01:23



Bookmark and Share


  Anna*
Du är stark, vännen och frågorna är många. Det här känns trösterikt.
2010-01-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, det kanske är dom som utgör det ljuset
2010-01-15

  sulimaa
Ja kanske ...en otroligt vacker och trösterik tanke ...styrka och kärlek till dig ..
2010-01-15

  walborg
En helt underbar dikt om tröst och ljuset som bär det goda tillbaka till oss.
2010-01-15

  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch"

Vackert och så trösterikt. Ja, kanske är det så... Hälsar vännen Fredrik
2010-01-15

  Teresia Ridell
Vacker tanke. Tröstansfull för den som förlorat älskad.
Kram
2010-01-15

  Jack_iX
Vacker, sorglig lämnar tårar !
De godaste skall alltid leva i våra hjärtan.
I alla evighet ...
2010-01-15

  Niclas Petersson VIP
Väldigt vackert. Vemodigt och sorgligt.
2010-01-15

  Yrre VIP
Mycket bra, innerligt och kärleksfullt.
2010-01-15

  Lucius
bra, valdigt bra!
2010-01-15

  Nikolai Jungsin VIP
kanske är det så.. och han skickar sina solstrålar till dig, så du får se dem på köksväggen.
2010-01-15

  devilsangel
Kanske är det så...livet är en gåta och inga svar får vi...
Det vi vet är att ofta får de bästa gå för tidigt. Smärtsamt.
Vackert och vacker bild min vän.
2010-01-15

  peter markurth
gillar
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen