Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hrhyntr


ujtdetnhju

hejhej




Fri vers av Softiz
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 03:10



Bookmark and Share


  Andreas Widell
HEJ TAMMEFAN! :D

ah nu vet du vem de är?! :D

*moi is ziee best poet*
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Softiz

Senast publicerade
ujtdetnhju
* Se alla