Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Ensamhetens tårar




De rimfrostklädda grenarna -

så vackra de är

med januaris

vackra solljus

som får dem att glittra så


men


min älskade

har gått över till

den andra sidan


och utan förmåga

att njuta av det vackra

står jag här ensam


iklädd

ensamhetens


tårar






Fri vers av Junitvillingen
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-15 12:36



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Förstår att det är smärtsamt, texten biter sig fast och berör.
2010-01-20

  Anna*
Delar din sorg. Stor varm kram i den vackra kylan.
2010-01-18

  Nina Nightwish
Tankar som går till dig.. kramar om..
2010-01-17

  Jazz-75
Du har trots det fångat någonting ljuvligt på bild!
2010-01-17

  Eaglemountains VIP
Smärtsamt och rörande att läsa, men vacker, och en underbar bild till denna fina text ...
2010-01-16

  beam72
Aj vad verkligheten smärtar ibland
2010-01-16

    J. Herward
Hoppas du ändå fortsätter vara du, och inte glömma det underbara, då det gör så ont, att du kanske förlorad återkommer, fortsätt bara vara du, stark, fri och sprida värmen....
2010-01-15

  sulimaa
Åhhh ...gumman <3 varma kramar!
2010-01-15

  walborg
Du finaste godaste - minnena av att Ni delat detta tillsammans finns kvar.
2010-01-15

    ej medlem längre
den gick rakt in
en varm tanke till dig
2010-01-15

  Teresia Ridell
Det vackraste gör ont ibland. Men tids nog lyser det också din väg, min vän.
Kram
2010-01-15

  Hans Christian
Tog tag i mitt hjärta ordentligt, bravo.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen