Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste Blåbärssmula

Du är så ganska förbaskat fin
Finare än en söt pingvin
Ditt hår är typ yeaaah
Typ inte så ulligt som hos en som säger "bäääh"
Dina skor är värsta platta dojor
Din mysighetsfaktor har slagit mitt hjärta i bojor
Din katt är värsta fluffmonstret
Typ vit och med lagom mängd fett

Hela du är typ rätt nice
Du gillar mat som passar bra med majs
Om du var singel skulle jag nog säga typ "tjena"
Fast jag skulle va för rädd för att kunna röra en fena
Du är typ bara lite för snygg
Så jag kanske istället bara skriver nåt trams bakom din rygg ;)

[ 2 mars 2009 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 14:28



Bookmark and Share


  horror vacui
jag blir så glad över den här!
tramsbyxa!
:D

/blåbärssmulan
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca