Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att drömma

"Man måste våga drömma även när man är vaken"
sa jag
högt till mig själv


jo



men det är svårt
att drömma
när man bara
orkar leva för dagen...




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-16 08:42



Bookmark and Share


  Andrum
Det är inte så illa det heller,
bara man väl kan fånga dagen
(CARPE DIEM)
Känns så väl igen
2010-01-17

  kärleks ängel
mycket bra!
2010-01-16

  oMareld
sant

men

finns olika sätt att drömma

känns som om jag alltid är
i dvala


Men jag förstår det du ville ha fram
bra!
Gillar upplägget också
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP