Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minus matematik

När du faller

fångar
ingen

Det kan du
åtminstonde
räkna med




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 21:07



Bookmark and Share


  Emmelina
den här ola! oj vad den fick mig.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan