Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg & saknad


...men du är inte här




Så tyst

är nattens mörker

att jag nästan

kan höra din andning


där

från den


andra sidan...














Fri vers av Junitvillingen
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-17 01:20



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
underbar dikt. helt underbar!
2010-01-25

  Staffan Welroos VIP
klockrent skrivet. om obegriplig saknad...
2010-01-19

  Annmargreta
Fint skrivet: Fast jag är ensam i ett sjukhusrum så hör jag en typ av andning från elementet så det låter som du är här!
2010-01-18

  Suzy med punkterna
Så starkt du ger andetagen mening och betydelse.
Vackert.
2010-01-17

  beam72
Väldigt vackert
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen