Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväder




det såg ut som jag grät
när regnet föll ner på min kind

kanske var det sorgen som mina ögon förmedlade
som gav dig det budskapet

men faktum var att jag inte hade drabbats av någon skada
jag hade varken bemöts av elände eller illvilja

bunden kände jag mig som en budbärare vars meddelande
jag av förpliktelse mot mitt hjärta var tvungen att bära fram

oavsett vad konsekvenserna hotade med att förändra

du har aldrig gjort mig någon orätt
vart endast exemplarisk i din förmåga att uttrycka och ge tillkänna
allt som du såg låg i mellan oss

ändå lider universum med mig
när den blottar det som jag med ord har svårt att säga

farväl



det såg ut som du grät
när regnet föll ner för din kind

att den för länge sen hade upphört
var för mig mitt slutliga avslut




Fri vers av Nerdissta
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 02:08



Bookmark and Share


  Hans Christian
Fascinerande läsning !
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta