Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många hus har hon byggt



många hus har hon byggt
ändå står hon hemlös
aldrig var någonting
för henne






Fri vers av Nerdissta
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-21 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta