Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglen reflekterade


spegeln reflekterade
hennes mors ögon
hennes fars leende och
hennes farmors styrka









Fri vers av Nerdissta
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-19 00:03



Bookmark and Share


  till E
finfin reflektion
2022-02-23

  Elaine.S VIP
Man kommer någonstans ifrån…en fin, stilla reflektion av en människas sammansatthet.
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta