Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På stranden

Fyra fåglar simmar genom den ljusröda solgatan
genom ett ömsom vattrande, ömsom blankt hav.
De lyfter, flyger lågt över vattenytan, skriker dovt,
och naturen svarar.
Jag hör, naturen svarar,
när den tänker tyst.




Fri vers av Belphoebe
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-01-17 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belphoebe
Belphoebe