Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berättade


Du berättade
att du mött döden
hur den strök
alldeles intill dig
de åren då ditt liv
inte var värt
du berättar
att det var länge sen
men jag har sett det
i din blick ibland
hur den möter min
att döden en gång
berört din kärna.







Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP