Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses i evigheten

Systra fin systra min
som låg bredvid mig
när jag sjönk ihop
av rädsla
- Det svarta fåret
hörde jag de andra säga
men du visste vem du var
för mig
Min älskade sköra
starka syster
din lugnande röst
som viskade tyst tyst
i mitt öra
hittade ord
till min stumma sorg
Bara du som visste
hur tung
en liten människa
kan bli.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-05 17:00



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Kvinnodagen 8 mars.

2024-03-06

  morgonstjärna VIP
känslig och fin om saknad
uppbrott känns hemskt
då två månader brinner upp
Varken anhörig eller vänner
hinner värja sig.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP